Rólam írták (17)

Köszönöm az eddigi segitséget, a beszélgetéseket, ugy tunik sikerult mindent a helyére tennem. Nagyon köszönöm a munkad, megtalaltam a megfelelo mitivacios eszkozoket, amik itt voltak az orrom elott,csak kicsit ra kellett vilagitani. Köszi es tovabbi sok sikert neked.

Gabor

Alkoholproblémáim miatt voltam már több, ismert szakembernél de valahogy mindig azt éreztem, hogy nem értenek meg. Zénó első találkozásra teljesen más volt. Szimpatikus, hozzáértő! Más perspektívából közelítette meg a problémámat, ami újszerű volt és meglepő. Kizökkentett, nagyon sokat köszönhetek neki.

B.

A főnököm küldött el, tehát nem voltam egyáltalán motivált, de a második alkalmon megbeszéltük, hogy ha már itt vagyok keressek egy témát, ami valóban érdekel és foglalkozzunk azzal. Nagyon hálás vagyok. Sokkal többet kaptam, mint amit gondoltam előtte.

Erika

Gyors és hatékony. Őszintén szólva szkeptikus voltam de nem bántam meg

J.

Zénóból árad a nyugalom és a stabilitás, öröm volt vele dolgozni

Köszönöm. F.K.

Finom, észrevehetetlen mozdulatokkal addig keresi a függőn a fogást, amíg vissza nem billenti... vele, ellene, mellette, felette... Nem hagy el, piszkálgat, gyógyít! Zénó egy csoda!!! Köszönöm, hogy vagy és köszönöm, hogy vagyok!

M

Sikeres és ismert ember vagyok. Amit teszek, azt a maximum sebességgel és energiával teszem. Sajnos az alkohollal is így van ez. Nem tudok "kicsit inni". Amikor Zénóval megismerkedtem, őszintén szólva kételkedtem a terápia sikerességében de valahol a 3. alkalommal megváltozott a hozzáállásom. Elkezdtem maximális sebességgel a józanságomon dolgozni. Nagyon jól esett, hogy Zénó is volt hasonló helyzetben és értette amiről beszéltem. Nem egy idegennek beszéltem a legbelső dolgaimról, bár előzőleg sosem találkoztunk. Sok praktikus dolgot, megértést, tanácsot, kérdést kaptam, amely összességéből megtaláltam a megoldást. 4 hónapja nem fogyasztok alkoholt, sem drogot. Csak ajánlani tudom! Sorstársam: Vágj bele még ma!

XY

Sikeres cégvezető vagyok de néhány éve elkezdtem kokaint és alkoholt használni. Az utóbbi időben napi rendszerességgel, esténként és partikon. Ez a helyzet kezdett eluralkodni a magánéletemen a gyerekeimmel való kapcsolatomban is. Már reggel arra gondoltam, hogy a nap végén úgy fogok lazítani. Emlékszem, hogy hetekig nézegettem Zénó oldalát és elkezdtem megnyugtatni magam, hogy nincs szükségem ilyesmire. Valójában féltem, hogy elveszítem a "mankóm", amivel kiegyensúlyozott tudok maradni! Aztán kisebb balesetet szenvedtem és rá kellett jönnöm, hogy elég. Befejezem. Fontos volt a diszkréció és, hogy hiteles szakembert találjak. Zénó ilyen szakember. Megértettem önmagammal kapcsolatban sok mindent. A függő működésemet, a családi kapcsolataimat és a jutalmazó énemet. 34 napja tiszta vagyok, józan és kiegyensúlyozott. Ezt az elmúlt 4 év fényében nem gondoltam volna. Köszönöm!

B.

Lassan 50 éves vagyok és mindennapos szokásommá vált az alkohol. Volt feszültségcsökkentő, étvágygerjesztő, relaxáló stb. és sajnos hosszú távon a társammá is vált. Arra döbbentem rá, hogy nem akarok így élni. Ill., hogy tudok nélküle élni! Ezen az úton segített nagyon sokat Zénó. Minden kezdet nehéz de valamikor el kell kezdeni, bele kell vágni! Örülök, hogy így döntöttem.

Anita

Köszönöm! Olyan jó volt magával beszélgetni…

F. Cs.

3 év, 1 hónap és 1 nap óta nem kellett használnom semmit. Köszönöm Zénó!

Zsolt

Kétségtelen, hogy vannak életszakaszok, amelyek nehezebbek, és ha átmenetileg is, de segítségre szorulunk. Jó, hogy van olyan szakember, aki nem csak, hogy átélte de a segítségadásban is maximálisan igényes. Örülök, hogy megismerhettem!

Attila

Köszönöm neked a rengeteg segítséget!!!

Ágnes

Nagyon sokat vacilláltam, mire végül elmentem Önhöz! Egyáltalán nem bántam meg, sőt! Mindenkinek szívből ajánlom, akinek függőségi vagy egyéb problémái vannak. Nagyon szép, igényes helyen, maximális diszkrécióval. Igazi profi! :)

Andrea

Kedves Zénó! Nagyon köszönöm a rám figyelést, a kijózanító szavait!

Ferenc

Amikor Zénó megkért, hogy írjak néhány sor ajánlást, egyszerűnek tűnt a dolog. Most viszont azon gondolkozom, hogy mi is történt, hogy az életem jobb lett? Nehezen tudom megragadni, de emlékszem a beszélgetésekre és a kérdéseire, amelyeken napokig, hetekig gondolkoztam. A beszélgetések ráébresztettek arra, hogy hogyan tudok változtatni. Megkaptam az erőt és az eszközöket ehhez és én vittem véghez. Hosszú évek után végre szabad vagyok! Köszönöm!

Judi

Köszönöm Zénó a diszkrét és korrekt segítséget. Nagyon sokat segített abban, hogy megértsem önmagamat és képes legyek változtatni a mindennapi rossz rutinon. Zénó nyugodt, tapasztalt, profi szakember! Átélte, tanulta, műveli! Örülök, hogy megtaláltam.

egy felsővezető
orsolics zeno
 

Flash-Back
Visszatértem a függőségből

 

Kiadta: Harmat Kiadó 2018.
Szerkesztette: Szigeti László

Könyvbemutató: 2018. Június 4.-10. Ünnepi Könyvhét Bp. V. kerület Vörösmarty Tér

 

Beleolvasok